Озвучення мультсеріалів українською. 1 тур

Озвучення мультсеріалів українською. 1 тур

До першого туру увійшли наступні мультсеріали: «Амфібія» 1 сезон (вже озвучено всі 20 серій із 20), «Великий рот» 3 сезон (перенесено у 2й тур). І щоб тур успішно стартував ми озвучили мультфільм «Сучасне Рокове життя. Прилипання» (2019), який ви вже можете подивитися на нашому сайті.

Друзі, ви не могли не помітити, що ми озвучили та озвучуємо не один мультсеріал українською. Тому хочемо вам запропонувати долучитися до створення насправді якісного україномовного контенту. Після озвучення таких мультсеріалів, як Сімпсони, Гріфіни, Американський тато, Великий рот, Бріклбері, Поліція Парадайз, Розчарування, Рік та Морті, Завойовник Зім: Вхід у Флорпус (2019)Сучасне Рокове життя. Прилипання (2019) та інші, ви можете нам довірити і надалі цю справу та підтримати українське.

Загальна сума: 49600 грн., з цього 28600 грн буде спрямовано на Великий рот, 21000 грн – на Амфібію. Перераховуючи гроші, ви одночасно допомагаєте озвученню мультсеріалів та популяризації українського контенту, а це зараз вкрай важливо! 

Зібрано: 17010 грн., 34.29% (решту коштів виділено сайтом simpsonsua.tv)




Доу!
Щоб залишати коментарі вам треба зареєструватися на сайті.