Як змінилися герої «Гріфінів», «Сімпсонів», «Південного Парку» та «Губки Боба»

Як змінилися герої «Гріфінів», «Сімпсонів», «Південного Парку» та «Губки Боба»

Пропонуємо переглянути найшокуючіший до / після-контент у вашому житті. Ви не повірите, що колись наші улюблені герої мали саме такий вигляд...

Хтось із них підкачався, хтось навчився користуватися гребінцем, хтось знайшов біліші очі, а хтось зробив пластику носа. А чим ви займалися в останні надцять років?



«СІМПСОНИ»

Пілотна серія «Сімпсонів» вийшла в ефір ще 30 років тому - в 1987 році. Великий шанс, що ви тоді ще навіть не топтали килими і не дихали киснем на цій прекрасній планеті. З тих пір анімаційна сім'я гарненько змужніла і вже не виглядає еталоном упоротості.



«ГРІФІНИ»

Серіал народився в 1998 році та на 76 відсотків складається з нескладних скетчів (можлива похибка в 76 відсотків, треба погуглити). Але тонни нюансів, які були у студії, завадили випустити пілотний епізод в тому вигляді, в якому його віддали МакФарлейн і Ко. Ось ці кадри саме з того епізоду. Саме так Гріфіни і виглядали в своїй першій реінкарнації.



«ПІВДЕННИЙ ПАРК»

Від цих хлопців багато чого чекати не доводилося, бо бюджет однієї серії на старті шоу становив приблизно 6 олівців з Ікєї та знижку на бургери. На відміну від «Гріфінів», пілотна серія «Південного парку» вийшла в ефір в ламповому 1992 році саме в такому вигляді.



«ГУБКА БОБ»

Головна губка підводних галактик пожовтіла, зробила пластику носа та щік і візуально зменшивши лоб за рахунок якісно відмальованих брів. Його рожевий п'ятикутний друг накачав м'язи на внутрішній стороні стегон, що подовжує тривалість життя шортів. Містер Крабс озолотився та отримав блискучі від білизни зуби. Загалом, якщо хочете піднятися по життю, народіться та живіть в Бікіні Боттом.



Цей пост мотивує на вдосконалення. Так-так, перевірено!




Доу!
Щоб залишати коментарі вам треба зареєструватися на сайті.