СЕКРЕТ МО СІЗЛАКА, ЯКИЙ ВРАЗИТЬ ВАС У САМЕ СЕРЦЕ

СЕКРЕТ МО СІЗЛАКА, ЯКИЙ ВРАЗИТЬ ВАС У САМЕ СЕРЦЕ

Дізнавшись який, світ для вас перевернеться, життя наповниться змістом, а події серіалу стануть на свої законні місця. Валер'янку в стакани, ми починаємо!

"Сімпсонів" вже давно продовжили до 30-ти сезонів, що автоматично зробило серіал найдовшим в історії галактики. Тому не дивно, що переглянувши більше 600 епізодів є речі, які ми можемо усвідомити не відразу.

Утім, секрет «Сімпсонів», який ви дізнаєтеся сьогодні, розбудить бажання співчутливо поплескати старого Мо по плечу.

Отже. Одне з хобі Барта - дзвонити в бар Мо і кликати до телефону людей із вигаданими іменами. Наприклад:


Довгий час ми закривали очі на питання про те, що 28 років заважає Мо впізнати голос Барта по телефону. Утім, відповідь на це питання надто проста.

У серіалі є кілька доказів того, що Мо завжди знав, хто постійно дзвонить йому, але вирішив підіграти молодшому Сімпсону. Тому, що насправді Мо любить Барта і щиро хоче зробити його щасливим.

Протягом усього шоу Мо був неймовірно добрий до дітей, особливо - до Сімпсонів. Він чудово ставиться до Ліси, в одному епізоді дуже сильно прив'язався до Меггі. Але камон: проявляти симпатію до дівчаток значно простіше, аніж до хлопчаків. Тим паче, до таких, як Барт. Тут взагалі не підкотиш, уникнувши сарказму хлопця.

СЕКРЕТ МО СІЗЛАКА, ЯКИЙ ВРАЗИТЬ ВАС У САМЕ СЕРЦЕ

Більше того, Мо прекрасно знає, як звучить голос Барта. В одній із серій він з порога впізнав молодшого Сімпсона, після чого побіг обіймати "короля телефонних приколів":

"Я знаю цей голос! Це Барт Сімпсон!"

Виникає питання: чому ж Мо такий? А тому, що він безкомпромісно тужливий, самотній чоловік, який завжди мріяв мати свою сім'ю, але щось все життя йшло не так. Доля не була до нього прихильна і не гладила по голівці, попри це власник бару зберіг людяність.
Ось в цьому моменті можна й пустити скупу сльозу будь-якої статі.




Доу!
Щоб залишати коментарі вам треба зареєструватися на сайті.