10 найбільш провальних серій «Сімпсонів»

10 найбільш провальних серій «Сімпсонів»

У сім'ї, навіть якщо вона відома і улюблена усім світом, не без тупенького. Топ найгірших епізодів. Доу!

«Сімпсони» зривають джекпоти за рейтингами і залишаються в списку кращих анімаційних серіалів вже стільки років, що вам не вистачить пальців, щоб порахувати. Ми пишаємося кількістю їх нагород, армією фанатів і ні секунди не заперечуємо внесок серіалу в культуру та історію. Але...

Іноді нам здається, що всі творці йдуть у відпустку одночасно, а замість них на роботу виходять коти, які ходять по клавіатурі і набирають рандомний текст. Але ніяк не ті генії, які створили «22 коротких фільми про Спрінгфілд», «Ліса зустрічає свою долю»«Мама Сімпсон» та інші найкращі епізоди.

Наш особистий рейтинг 10 найгірших серій «Сімпсонів», дивлячись які хотілося зробити тільки одне - запитати якого біса це щойно було мені показали? Перед тим, як дивитися їх, подумайте двічі і згадайте, що ми попереджали.


10. «В ІМ'Я ДІДУСЯ», 20 СЕЗОН 14 СЕРІЯ


Історії про те, як "одного разу Сімпсони зібралися і вирушили в..." з'являлися в серіалі постійно, і не сказати, що всі були хороші (хоч і колоритні). Але найнижчою точкою в історії подорожей цієї родини був їх тріп в Ірландію. Ейба прорвало на ностальгію, він захотів повернутися в бар, в якому відпочивав під час війни. Тому Сімпсони відлітають в країну пабів, конюшини і лепреконів.

Незважаючи на те, що Ірландія - це колосисте поле стереотипів, з яких можна накосити купу жартів, в серії смішного було рівно нуль. На виході вийшли тільки дурні акценти і образи ірландської культури.


9. «ПУСТОЩІ І ЗЕЛЕНЬ», 21 СЕЗОН 6 СЕРІЯ


Якби за Лісу Сімпсон перестали прописувати діалоги, вона б просто говорила всім підряд "Ти лузер". У цій серії все приблизно так і відбувається. І це перше, що дратує тут.

За сюжетом Барт зустрічає шкільного хулігана, який зробив його за всіма параметрами і "зламав" директора Скінера в далекому минулому. На другому плані - історія про здоровий спосіб життя, яка не цікава від слова "зовсім".


8. «ЛЮБОВ - ЦЕ ЩОСЬ ДУЖЕ ЗАДУШЛИВЕ», 22 СЕЗОН 17 СЕРІЯ


Творці тягнули до останнього - і тільки в 22 сезоні вирішили присвятити епізод "звичці" Гомера постійно душити Барта. І краще б тягнули далі. Сприймати це як раніше після перегляду серії вже не вийде.

Карім Абдул-Джаббар (відомий баскетболіст) душить Гомера, поки не завдає тому фізичну і моральну травму, після якої Сімпсон не може карати сина. Потім психіатр вирішує, що Барт заслуговує смерті, і робить спробу вбити його. Огиднішого епізоду в серіалі ми не бачили.


7. «ЗАГУБЛЕНИЙ МОБІЛЬНИЙ», 20 СЕЗОН 2 СЕРІЯ


У Барта з'являється крутий телефон. Не айфон, не андроїд, а проста мобілка, але зате чия! Самого Деніса Лірі! Чи відчуваєте загострення пристрастей і крутості? Ми теж ні.

В цілому цього актора ви можете знати, наприклад, за роллю Капітана Стейсі з «Нової Людини-павука». У сумі з перебором необґрунтованого пафосу в цій серії Сімпсони їдуть в Перу, і там теж не відбувається нічого крутого.


6. «МАЛЕНЬКА ВЕЛИКА ДІВЧИНКА», 18 СЕЗОН 12 СЕРІЯ


Складно визначити, яка з двох сюжетних ліній тут гірша: Барт і його вагітна 15-річна подружка, які тікають з дому, щоб одружитися, або Ліса, яка придумує історію про те, що її предки - корінні американці.

Єдине, що робить серію хоч якось нормальною, - той факт, що дівчину Барта озвучує Наталі Портман. В іншому ж - ні сенсу, ні смішних жартів, ні цікавих історій. Просто 22 хвилини, які потрібно перетерпіти.


5. «ВЕСІЛЬНА КАТАСТРОФА», 20 СЕЗОН 15 СЕРІЯ


Шлюб Гомера і Мардж виявляється недійсним, тому тепер їм потрібно ще раз одружитися - за всіма правилами і законами. Звичайна процедура, здавалося б, але ні. Мардж перетворюється в Марджзіллу, а Патті та Сельма викрадають Гомера, змушуючи його проходити через випробування, що підозріло нагадують фільм «Пила».

Коли у творців закінчуються персонажі, яких можна одружити, і їм ліньки вводити нових, залишається тільки заново одружити вже одружених. Будь-яка розсудлива людина скаже вам, що не треба так, тому що це тупо.


4. «ДИМ НАД ДОНЬКОЮ», 19 СЕЗОН 15 СЕРІЯ


Дивним чином творцям вдалося зібрати в одній серії зашкварну кількість жартів з минулого десятиліття. Сюжет тут крутиться навколо того, що Ліса стає балериною, а балерини всі курять не менше за трудовика Петровича. Особисто нам це не подобається, дуже не подобається.

Друга сюжетна лінія серії полягає в тому, що на дереві у Сімпсонів з'являється сім'я єнотів, які виглядають один-в-один як самі Сімпсони. Натягнуто, не смішно і занадто по-дитячому навіть для анімаційного серіалу.


3. «ДВА НА ДВА, ХЛОПЧАЧІ ПРОБЛЕМИ», 20 СЕЗОН 3 СЕРІЯ


Барт зустрічає хлопця, який має вигляд точно як він сам, але - шок! - той другий виявляється багатієм. Банальний сюжет, використаний приблизно 198472 раз, теж можна зробити смішним і цікавим - за умови, що ви додасте в нього смішних жартів і якихось несподіваних поворотів.

Творці «Сімпсонів» вирішили піти перевіреним шляхом і не принесли в сюжет ні-чо-го нового. Жарти в епізоді всі без винятку притягнуті за вуха, а розум подає сигнали обрати іншу серію вже на 5 хвилині. Якщо ви покопалися в статтях про епізод, можете дізнатися, що Джо Монтана озвучував одного з героїв, але навіщо витрачати свій час на це? Ви люди, ваші життя мають ціну!


2. «ЛІСА І ГАГА», 23 СЕЗОН 22 СЕРІЯ


Гага, проїжджаючи через Спрінгфілд, раптом помічає, що жителі тут якісь не те щоб райдужні, а ще й страждають від заниженої самооцінки. У Ліси при цьому все зовсім погано: її накрило через те, що дівчинку обрали найбільш непопулярною ученицею школи.

Якимось чином (мабуть, за допомогою магії) Гага дізнається про Лісин сум та печаль і приїжджає в Спрінгфілд, щоб допомогти дівчинці. Але Ліса допомоги не хоче і відштовхує Гагу. А потім раптом прибігає до неї і просить допомоги. А потім вони разом співають.

Серія визнана найгіршим епізодом в історії серіалу за рейтингами фанатів. На IMDb епізод отримав рейтинг 4,6 з 10.


1. «ЦЕ БУЛО У 90-Х», 19 СЕЗОН 11 СЕРІЯ


Флешбеки - це добре, найчастіше вони виходять успішними, тому що дають глядачам щось абсолютно нове. «Це було у 90-х» - виняток. Сімпсони згадують ті далекі часи, коли Мардж вчилася в коледжі, Гомер платив за освіту своєї дівчини, багато пив і грав в рок-групі Sadgasm.

Весь епізод - це великий плювок в душу людей, які фанатіють від «Сімпсонів» з самого початку. Творці вирішили змінити історію сім'ї на одну серію, але зробили це без поваги. Тут все по-іншому: Мардж НЕ вагітніє Бартом і не народжує первістка у 80-х, Гомер змушений повзати на колінах, благаючи Бернса дати йому роботу - всього цього не було при такому розкладі. Як і, загалом, всіх «Сімпсонів».


Ось такі справоньки, малята :)




Доу!
Щоб залишати коментарі вам треба зареєструватися на сайті.