«Сімпсонів» вб’є злиття Fox та Disney? Розслідування

«Сімпсонів» вб’є злиття Fox та Disney? Розслідування

Ходять чутки, що після 30 років в ефірі найдовший анімаційний серіал буде закритий. Спробуємо розібратися, чи дійсно варто панікувати.

Всі топові ЗМІ писали, що «Сімпсонам» залишилося буквально декілька років до відходу в світ серіалів минулого. На їхню думку актриса Ярдлі Сміт, що озвучує Лісу Сімпсон, заявила про кровожерливі плани нового власника Fox.

Нагадаємо, жовту сімейку купив Disney за 71,3 млрд доларів. Навіть не намагайтеся порахувати це у ваших зарплатах.

Ми не могли просто взяти і змиритися з розправою над тими, хто нас виховав. Тому пішли далі всіх: заглянули в першоджерело. Ми розуміємо чому цього не зробили інші: там все не по-нашому. Але ми знаємо лайфхак! Отже, вперше в мережі: що ж насправді сказала Ярдлі Сміт?


А якщо серйозно, то актриса, звичайно, і правда висловила думку, що «Сімпсонів» можуть закрити. Але, по-перше, це тільки її припущення, по-друге, вона вважає це одним із способів збереження самобутності серіалу, а по-третє, вона взагалі нічого не вирішує, вона актриса озвучення, агов! І навіть окремо підкреслює, що може помилятися у своєму припущенні.

Загалом, поки що єдина зміна, яка реально загрожує «Сімпсонам» - це переїзд з Fox на АВС. Але це в США, а у нас все стабільно! Тому запрошуємо кожного до перегляду улюбленого мультсеріалу.

Відкриваємо перекличку тих, хто теж попався на цей клікбейт.




Доу!
Щоб залишати коментарі вам треба зареєструватися на сайті.