«Сімпсони» можуть закрити через 2 роки

«Сімпсони» можуть закрити через 2 роки

Чутки ходять вже не один десяток років про закриття Сімпсонів, але цього разу джерело інформації серйозне: Ярдлі Сміт, беззмінний голос Ліси Сімпсон, стверджує, що феноменальний мультсеріал про жовту сімейку виявився під загрозою закриття.

«Сімпсони», телешоу, яке легко пережило купу культових серіалів, цілком ймовірно можуть закрити в результаті угоди століття, по якій Fox став частиною Disney. І яку ті ж «Сімпсони», за своїм звичаєм, давно передбачили.

Права на серіал «Сімпсонів», що транслюється каналом Fox, перейшли до Disney, але ще до угоди колишній власник встиг продовжити контракт з творцями на два роки. Однак Ярдлі Сміт, що озвучує Лісу ось вже 30 років, не знає, яке майбутнє чекає шоу через ці два роки.

Тепер мультсеріалу можуть загрожувати деякі зміни, і це ставить під загрозу його існування. Адже, на переконання Сміт, автори шоу швидше закриють його, ніж дозволять стороннім втручатися в концепцію свого творіння, повідомляє THR.

«Сімпсони» виходять з ​1989​​​ року, тим самим будучи найдовшим мультсеріалом в історії телебачення, але зовсім скоро, ймовірно, ми побачимо останній сезон.




Доу!
Щоб залишати коментарі вам треба зареєструватися на сайті.