ОДИН З ТВОРЦІВ

ОДИН З ТВОРЦІВ "ФУТУРАМИ" ПРОГОВОРИВСЯ ПРО ПОВЕРНЕННЯ ПРОЕКТУ

Девід Коен, один з творців культового мультсеріалу "Футурама", потішив шанувальників звісткою про відновлення роботи над проектом.

На жаль, за словами Коена, чекати повернення стрічки на великі екрани або восьмого сезону - не варто. Але творець пообіцяв, що фанати сатиричної комедії побачать "щось інше".


- Мені заборонено розкривати подробиці, я і так багато сказав. Але я обіцяю вам, що вже цього літа ми розповімо вам про новий проект "Футурами", - тримає інтригу Коен.

До слова, не дивлячись на те, що серіал був закритий після сьомого сезону, "Футурама" продовжує "жити" у вигляді всіляких додатків та ігор для телефонів. На цей раз фанати сподіваються, що Девід Коен і Метт Грюнінг візьмуться за створення міні-серій для YouTube.

ОДИН З ТВОРЦІВ "ФУТУРАМИ" ПРОГОВОРИВСЯ ПРО ПОВЕРНЕННЯ ПРОЕКТУ

Американська фантастична сатирична епопея "Футурама" почала виходити на телеекрани в 1999 році. Всього було показано 140 серій (сім сезонів). Більшість епізодів глумливо досліджують жанрові штампи хорроров і Сайф, паралельно чуйно реагуючи на різного роду актуальні речі сучасності - події, технології, меми, інше. В процесі породжуючи ще більше мемів. Крім епізодів було знято ще чотири повнометражні анімаційні стрічки: "Велика оборудка Бендера", "Звір з мільярдом спин", "Гра Бендера" і "В дику зелену далеч".




Доу!
Щоб залишати коментарі вам треба зареєструватися на сайті.