УЛОВЛЮВАЧ КОВТУНІВ / ВИПРОБУВАННЯ ЗБРОЄНОСЦЯ

Стар проти Сил Зла 3 сезон 8 серія українською

Марко повертається на М'юні, але виникає питання, чи потрібен він там і Стар. Принцеса вирішує призначити Марко зброєносцем.

Стар і Марко готуються до розпродажу в «Квест Бай».

VIP

ПОПЕРЕДНЯ СЕРІЯ
Бажаємо приємного перегляду
НАСТУПНА СЕРІЯ

Доу!
Щоб залишати коментарі вам треба зареєструватися на сайті.
  1. Ігор К
    Ігор К
    1 серпня 2026 22:07
    Я вважаю що Марко просто використовували. Коли зникла загроза у вигляді Тоффі то Марко став не потрібний. Хоча королівство М'юні було м'яко кажучі не в найкращому стані. І Джекі хвора вона не усвідомлює того світу який він пережив. Так, він багато говорив про плащ і що він ризикував життям ах. Не подобається мені ця серія. (І якщо на те пішло король міг би й прийняти Марко тому його сім'я прийняла Зірку і вона жила зовсім не як бідна дівчина із села).
    0
    1. Анна-Марія
      Анна-Марія
      18 серпня 2026 10:35
      Марко, ти що проміняв Зірку на свою дівчину?!! Ви живете із нею! Добре, що хоч вона промила тобі мізки й розуміє що ти потрібна Зіронці! Ти навіть ще ні разу не подзвонив! А зіронька тим часом нюхає його кофти замість того щоб з ним побачитись, і закохується у Тома, а Марк!!! Вічний круг, Марко закохується у Джекі, зіка у Марка, Зірка признається у коханні, проходить якийсь час, Марк закохується у Зіроньку а вона вже з Томом!!!!!
      0
  2. Kerbabov
    Kerbabov
    27 грудня 2024 03:39
    на 20:22 видно гнома з Gravity Falls. Класна відсилка! люблю такі деталі в мультфільмах.
    +7
  3. lord4800
    lord4800
    2 квітня 2024 07:06
    марко в цьому сезоні такий чсвшник просто ппц
    +19
  4. Фрілл
    Фрілл
    15 березня 2024 23:58
    8 попкорнів екліпси/10
    +16
    1. Перчик капусто