ДІДУСЬ ЗНОВУ МЕНЕ ЧУЄ

Сімпсони 29 сезон 5 серія українською

Серія Сімпсонів, у якій в дідуся Ейба з'являється слуховий апарат і тепер він виразно чує все, що говорять про нього оточуючі. А тим часом директор Скінер дізнається про підлість, яку зробила його мати: як виявилося, вона приховувала від нього лист-запрошення з штату Огайо, тим самим нашкодивши його зростаючій кар'єрі в маршируючому ансамблі.

VIP

ПОПЕРЕДНЯ СЕРІЯ
Бажаємо приємного перегляду
НАСТУПНА СЕРІЯ

Доу!
Щоб залишати коментарі вам треба зареєструватися на сайті.
  1. Artemshch
    Artemshch
    18 грудня 2024 01:27
    Він же не Сеймур Сканер, Як він може згадувати своє дитинство з тією тіткою?
    +15
    1. Ян Іґер
      Ян Іґер
      10 лютого 2025 00:28
      Я десь читав що та серія не канон на цьому сайті, це було в серії про гімн, подівіттся там добродію
      +9
      1. LionelGz
        LionelGz
        6 грудня 2025 01:09
        В одній з серій Барт назвав Скінера Арменом, і якщо в тій серії висвітлювались також окремі деталі з життя Сімпсонів то вони теж не можуть бути канонічними, і одне за інше, тому не варто приділяти особливу увагу поділу а такі катеорії, особливо в Сімпсонах
        +4
    2. el sandra
      el sandra
      16 червня 2026 19:34
      І я про це..
      Та, якщо фантазувати, можу притягнути за вуха теорію, наче його «матір» і справді приховала лист від свого кровного сина, але вона та Сеймур настільки витісняють думку, що він не її біологічний син, що Сеймур, знайшовши листа, домалював собі спогади, наче він справді подавався до того університету.
      Сеймур схильний до фантазій і нам часто показують, як він уявляє альтернативні реальності та ховається від реальності в ілюзіях. Матір, у свою чергу, могла це підтримати
      0