СМАК КОРОЛЯ

Опівнічне Євангеліє 1 сезон 1 серія українською

Симулятор висаджує Кленсі на спустошену зомбі землю, де він зустрічає президента, який є шанувальником наркотиків і медитації.

VIP

ПОПЕРЕДНЯ СЕРІЯ
Бажаємо приємного перегляду
НАСТУПНА СЕРІЯ

Доу!
Щоб залишати коментарі вам треба зареєструватися на сайті.
  1. yeevvv1
    yeevvv1
    VIP
    22 квітня 2024 09:12
    Основою мультсеріалу став подкаст Дункана Трассела, а цікаві персонажі і незвичайна анімація справа рук авторів Adventure Time. Поєднання трохи незвичної, навіть, психоделічної картинки та глибоких тем діалогів героїв є дивовижним симбіозом і викликає цікаве відчуття дисонансу і зацікавленості одночасно. Рекомендую цей мульт, але якщо вам менше 23-25 років, то деякі теми просто будуть для вас неактуальними.

9/10, бо немає і не планується продовження.
    +6
    1. kira_aimer
      kira_aimer
      7 серпня 2024 01:57
      та чого, я дивилася його кілька місяців тому, мені було 21, все актуально. Навіть прийшла передивлятися)
      0
  2. p1nck
    p1nck
    23 лютого 2024 11:47
    Подивився половину. Чесно, поки балаган якийсь. Але мальовка і в цілому візуальний стиль файний
    0
  3. noname334
    noname334
    18 лютого 2024 21:31
    Жодного коментаря до жодної із серій... Звісно, це не та анімація, до якої можна написати "о, серія крутяк", чи "о, серіал скотився", але все ж хотілося би почути чиїсь думки. Майже всі серії передивлявся двічі, оскільки важко було сконцентруватися одночасно і на відео, і на звуковому ряді, вони ж навмисне так зроблені) Однозначно піде в колекцію артгаузу для рекомендацій особливим друзям, як колись дізнався про цей серіал і я. І дякую за озвучення.
    +8