ДРУЖБА - ЦЕ ДИВО, ЧАСТИНА 1

My Little Pony: Дружба - це диво 1 сезон 1 серія українською

Мультфільм «My Little Pony: Дружба - це диво» розповідає про те, як багато років тому неймовірно прекрасною країною Еквестрією правили дві рідні сестри. Під владою старшої сестри знаходилося Сонце, а молодша керувала Місяцем. Волею випадку і розбрату між сестрами трапилася велика неприємність, яка ледве не занурила весь світ у темряву. Молодша сестра відмовилася слухатися старшу, і баланс заходів і сходів сонця було порушено, після чого на Еквестрію опустився вічний морок.

Щоб втихомирити молодшу сестру, старша звернулася за допомогою до магії шести елементів гармонії і після обряду залишила молодшу сестру навіки на Місяці. З тих пір Сонцем і Місяцем стала керувати тільки одна сестра, взявши на себе всю відповідальність.

Якщо ви почнете дивитися мультсеріал «Моя маленька поні» 1 серія українською, то побачите, що через багато-багато років молодша сестра повернулася з ув'язнення в один із днів літнього сонцестояння і помстилася старшій сестрі.

Іскринці та її друзям доведеться рятувати чудову країну і повернути Сонце на місце, щоб знову запанувало добро і світло.





VIP

ПОПЕРЕДНЯ СЕРІЯ
Бажаємо приємного перегляду
НАСТУПНА СЕРІЯ

Доу!
Щоб залишати коментарі вам треба зареєструватися на сайті.