7 ЦІКАВИХ ФАКТІВ ПРО СІМПСОНІВ

7 ЦІКАВИХ ФАКТІВ ПРО СІМПСОНІВ

Добірка цікавих фактів, які повинен знати кожен фанат мільтсеріалу "Сімпсони".

Що, за задумом сценаристів, мала приховувати зачіска Мардж Сімпсон?
Напочатку сценаристи задумували, що неординарна зачіска Мардж Сімпсон потрібна буде для того, аби приховати кролячі вуха, які ростуть у жінки поряд зі звичайними. Викриття мало настати в останньому епізоді серіалу, але з розвитком сюжету від цієї ідеї відмовилися.

7 ЦІКАВИХ ФАКТІВ ПРО СІМПСОНІВ

В якій ситуації творця «Сімпсонів» осміяли на манер хулігана Нельсона?
Творця «Сімпсонів» Метта Грюнінга одного разу в аеропорту прискіпливо обшукали. В цей момент повз проходила дитина, яка вказала на Метта пальцем і на манер хулігана Нельсона з мультфільму промовила: «Ха-Ха!». Ця ситуація стала для Грюнінга найнеприємнішим спогадом.


ЧИТАЙ ТАКОЖ: ФІЛОСОФІЮ ГОМЕРА СІМПСОНА ТЕПЕР МОЖНА ВИВЧАТИ В УНІВЕРСИТЕТІ


Чим пояснюється зовнішня схожість Гомера Сімпсона і клоуна Красті?
Клоун Красті ззовні схожий на Гомера не випадково. Спочатку за задумом творців мультсеріалу, клоун повинен був стати таємним двійником Гомера, але пізніше від цієї ідеї відмовилися. Проте, за словами Метта Грюнінга, вони залишили сатиричну ідею про те, що Барт не поважає власного батька, але обожнює точну зовнішню копію - клоуна з телевізора.



Які два персонажі «Сімпсонів» мають по п'ять пальців на руках і ногах?
Майже всі герої мультсеріалу «Сімпсони» мають по 4 пальці на руках і ногах. Винятком з п'ятьма пальцями є тільки два персонажі, що іноді з'являються в мультику: Бог та Ісус.



На чию честь вчені назвали ген, видалення якого робить мишей розумнішими?
У 2010 році американські вчені з Університету Еморі виявили у мишей ген, видалення якого підвищує їхні розумові здібності. Миші без цього гену швидше знаходять вихід із лабіринту і краще запам'ятовують предмети. Такий ген є і у людини, однак поки не можна говорити про користь його видалення, адже він може негативно впливати на інші види активності мозку. Вчені дали йому неофіційне прізвисько - «ген Гомера Сімпсона».



Яка релігійна організація зарахувала до своїх лав Гомера і Барта Сімпсонів?
Офіційна ватиканська газета L`Osservatore Romano назвала Гомера і Барта Сімпсонів істинними католиками, хоча Гомер і намагається всіляко це приховати. Такий висновок видання підкріплює тим фактом, що Сімпсони моляться перед їжею і вірять, хоч і на свій лад, в загробне життя. А також тим, що Гомер Сімпсон постійно хропе на недільних проповідях преподобного Лавджоя.



Де був насправді вирощений тютюнодор, показаний в мультсеріалі «Сімпсони»?
Ще у 1959 році в американському науковому журналі була висловлена гіпотеза про можливість створення рослини схожої на помідор, але з вмістом нікотину. В мультсеріалі «Сімпсони» її виростив Гомер (11 СЕЗОН 5 СЕРІЯ), назвавши тютюнодором. А у 2003 році фанат мультика фермер Роб Баур виростив справжній тютюнодор. Аналіз підтвердив наявність нікотину у листях рослини.




Доу!
Щоб залишати коментарі вам треба зареєструватися на сайті.