ЩО ПИСАЛИ КРИТИКИ ПРО НАЙПЕРШІ СЕРІЇ

ЩО ПИСАЛИ КРИТИКИ ПРО НАЙПЕРШІ СЕРІЇ "СІМПСОНІВ"

Коли "Сімпсони" тільки з'явилися в телику, ніхто й гадки не мав, що скоро про хлопців із Спрінгфілда знатиме весь світ. Критики називали шоу "згубним" і "огидно намальованим".

Спочатку "Сімпсони" вийшли в ефір як частина популярного "Шоу Трейсі Ульман". Плюс, зіграли свою роль успішні комікси Грюнінга "Життя в пеклі". Так що рейтинги у першій серії "Сімпсонів" були вельми і вельми хороші: побачили епізод багато, а ті, хто не побачив, як мінімум почули або прочитали.

В ім'я справедливості і пам'яті поколінь, було зібрано в один пост здорову і не дуже критику головних іноземних видань на адресу "Сімпсонів" за 1989 і 1990 роки.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: АНІМАТОР СТУДІЇ DISNEY СТВОРИВ ЗАСТАВКУ ДО “СІМПСОНІВ”

PEOPLE: "Нове творіння Грюнінга - самий згубний звір у FOX і, у крайньому разі на перших порах, самий дотепний. Стиль малювання більше нагадує андерграундного художника Роберта Крамба, ніж" Ханна-Барбер "[студія, яка створила" Флінстони "- прим. Ред.] . у гротескній сім'ї "Сімпсонів" батько-кроманьйонець працює на атомній станції, а у матері зачіска в стилі "дружина Франкенштейна". Троє їхніх дітей - це той самий тип людей-звірів, які зазвичай дратують. Дивитися на життя цих закоренілих лузерів ненормально, але весело ".

TIME: "У "Сімпсонів" приємний гумор, але при цьому вони дивно відштовхують більшу частину часу. Картинка надто гротескна, в ній немає навіть натяку на шарм, а анімація занадто груба навіть за найнижчими мірками серіалів".

ENTERTAINMENT WEEKLY: "Всього за кілька місяців "Сімпсони" стали новою зіркою FOX. Це не просто дитячий серіал про звичайну сімейку: це дуже їдка сатира, замаскована під мультфільм для будь-якого віку. Гомер Сімпсон - головний кандидат на пост "самого питущого батька". Зараз це місце займає Рональд Рейган".

THE NEW YORK TIMES: "«Сімпсони» дивним чином потрапили в ціль. Грань між "простим" і "чудовим" невідчутно тонка. Судячи з того, що нам вже показали, "Сімпсони" продемонстрували дивовижну здатність триматися на правильній стороні в переважній більшості випадків".

NEWSWEEK: "Ця серіальна сімейка з дивними очима. Вони набагато хитріші, смішні і складні, ніж можна очікувати від анімаційного серіалу".

USA TODAY: "Цинічні "Сімпсони" - це останнє, що можна очікувати від телевізора в суботу вранці, коли перед ним сидять тільки діти.




Доу!
Щоб залишати коментарі вам треба зареєструватися на сайті.