ГРА ФУТУРАМА: СВІТ МАЙБУТНЬОГО (FUTURAMA: WORLDS OF TOMORROW)

ГРА ФУТУРАМА: СВІТ МАЙБУТНЬОГО (FUTURAMA: WORLDS OF TOMORROW)

Футурама: Світ майбутнього (Futurama: Worlds of Tomorrow) - відкрийте для себе нову веселу пригоду від творців знаменитої Футурами. У цій грі ви знову зустрінетеся з улюбленими героями і будете проходити захоплюючі місії і насолоджуватися небезпечними пригодами.

Тут вашим завданням буде переміщатися по світу, взаємодіяти з численними героями і виконувати поставлені місії. Отримуйте винагороди у вигляді грошей і прокачуйте своїх героїв, роблячи їх більш сильними і витривалими, щоб вони змогли поборотися з ворогами і босами. Насолоджуйтеся відмінним сюжетом гри, подорожуйте численними світами і планетами.

СЮЖЕТ І ҐЕЙМПЛЕЙ

Після чергової катастрофи Фрай повинен знайти і врятувати Лілу. А для цього йому доведеться виконувати цілу низку різноманітних квестів, попутно відновлюючи Новий Нью-Йорк, рятуючи інших персонажів та виконуючи їхні завдання. Ну і звісно це все приправлено смішними жартами від творців Футурами.

Механіка гри доволі проста - Вам необхідно клікати по певних місцях на карті, щоб виконати вказане завдання. На самому початку треба буде пройти доволі детальний туторіал, який введе Вас в курс справи. Якщо ж у Вас виникнуть труднощі, гра сама підкаже, за допомогою покажчиків, що потрібно зробити.

ГРА ФУТУРАМА: СВІТ МАЙБУТНЬОГО (FUTURAMA: WORLDS OF TOMORROW)

ГРАФІКА І ЗВУК

Графічна частина виконана в кращих традиціях оригінального мультиплікаційного серіалу. Те ж саме стосується звукової частини - збережені всі голоси, а фонова мелодія просто грандіозна. Велику частину часу Вам доведеться читати діалоги, якими рясніє дана пригода. На даний момент гра відносно "сира", тому можуть виникати помилки і вильоти.

Android-версія: https://goo.gl/7pw1Sx
iOS-версія: https://goo.gl/jMD4rG




Доу!
Щоб залишати коментарі вам треба зареєструватися на сайті.