ФІЛЬМ ГУБКА БОБ: ЖИТТЯ НА СУШІ

Герой популярного мультсеріалу, відомий глядачам як Губка Боб, за сюжетом мультфільму «Губка Боб: Життя на суші в 3D» українською, герой змушений був покинути затишні глибоководні моря і відправитися разом з друзями - морською зіркою Патріком, восьминогом Сквідвардом, білкою Сенді та іншими в небезпечну подорож.

Підводному світу загрожує хаос і братовбивство, а тому його захисникам треба бути сильними, спритними і сміливими. Казкові персонажі, завдяки новітнім технологіям, спілкуються з реальними акторами і володіють небаченими здібностями. Події починаються з того, що відомий злодій Бургер-Борода випадково знаходить могутню книгу, що дозволяє втілити найпідступніші плани пірата. Але в книзі відсутня сторінка, без якої неможливо реалізувати задумане. А знаходиться вона в підводному містечку, де проживає Губка Боб. Тепер дії пірата спрямовані проти мешканців морських глибин. Він має намір заволодіти сторінкою книги, на якій описаний рецепт крабсбургерів. Можливо, Бургер-Борода не зміг би реалізувати задумане, але в Бікіні-Ботом розгорілося серйозне протистояння між його двома жителями - Красті Крабсом і Чамом Бакетом.

Захоплені цією подією мешканці містечка втрачають чарівну сторінку. Усвідомивши, що сталося щось страшне, вони розуміють, що потрібно повернути рецепт і провчити злодія-пірата. Губка Боб разом з друзями вирушає на поверхню і потрапляє на чудовий пляж. Чи зможуть вони перемогти Бороду? Про це все ви зможете дізнатися подивившись мультсеріал «Губка Боб: Життя на суші» онлайн українською мовою.





VIP


Доу!
Щоб залишати коментарі вам треба зареєструватися на сайті.