БІЛЬШИЙ, ДОВШИЙ І НЕОБРІЗАНИЙ

Повнометражна серія культового мультсеріалу - чудовий сюрприз для шанувальників «Південного Парку». Творці залишилися вірні свої традиціям, і ця серія, як і весь серіал, сповнена вдалим, але місцями досить двозначним гумором, а нетривіальний сюжет й улюблені герої тільки завершують картину.
Дивіться онлайн мультфільм «Південний Парк: більший, довший і необрізаний».
В кінотеатрах Південного Парку йде канадська кіноновинка - фільм «Полум'яні жопи». У картини високий рейтинг, але дуже жорсткі вікові обмеження, однак Стену, Кайлу, Кенні і Картману вдається хитрістю пробратися на сеанс. Фривольний фільм стає для дітей справжнім відкриттям: стільки лайки вони ще не чули. Почерпнувши з фільму багато нової для себе інформації, вони щедро діляться нею з однолітками, і незабаром всі діти починають нецензурно висловлюватися направо й наліво. За це творців фільму вирішено стратити.
Але і це не найстрашніше - Саддам Хусейн, що палає у пеклі, має намір підкорити світ! Хто ж зможе його зупинити, крім нашої матюкливої четвірки?

Подивитися мультфільм "Південний Парк: більший, довший і необрізаний" онлайн ви можете в хорошій якості. Приємного перегляду!


VIP


Доу!
Щоб залишати коментарі вам треба зареєструватися на сайті.
  1. disloksiya
    disloksiya
    11 серпня 2023 04:43
    9.6\10
    +17